Deelnemende experts

A

Agora group

Internationaal staat Agora bekend om kwaliteit: dagverse snijbloemen, groenmaterialen, een ruime keuze aan binnen- en buitenplanten en basisbenodigdheden alsook de laatste trends in decoratie. Bij Agora zijn we toegewijd aan onze klanten. De openingstijden van onze Cash & Carry’s zijn daarom ruim en we ondersteunen onze klanten regelmatig met promotionele acties, productinformatie, praktische ideeën en opendeurdagen.

Airclima

In onze efficiënte organisatie is iedereen ambassadeur van een grote klantentevredenheid over het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van performante koelinstallaties. We brengen totaaloplossingen voor onze klanten voor alle vragen rond koelen, vriezen en klimatiseren. Airclima ontwerpt, installeert en onderhoudt de installaties zowel in België als in het buitenland. Airclima zoekt samen met de klant naar de juiste oplossing.

B

Baltus

Vanuit Vaassen levert Baltus Bloembollen direct aan de detaillist en wederverkopers. Met korte levertijden, veel presentatie mogelijkheden en leveringen direct uit voorraad gedurende het hele jaar is Baltus al tientallen jaren een toegewijde en gerenommeerde bloembollen groothandel. Daarnaast kunnen detaillisten en wederverkopers dagelijks zelf de bloembollen uitzoeken in het enorme Cash&Carry afhaalcentrum.

C

Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig. Bloempotten voor in iedere tuin, ieder interieur, terras of balkon. Voor elke plant en elke stijl.

Colours and Green

Wij zijn gevestigd in het hart van de Nederlandse bloemenwereld. Van over de hele wereld komen hier de mooiste en meest bijzondere bloemen voorbij. Hier ligt de basis voor onze collecties, geïnspireerd door het beste dat de natuur te bieden heeft. De meest uiteenlopende kleuren, vormen en details komen terug in een uitgebreid assortiment hoogwaardige zijden bloemen en planten. Samen met onze leveranciers zijn wij dagelijks bezig de mooiste materialen, ontwerpen en bewerkingen te creëren. Een flexibel en gedreven team staat klaar om u te adviseren over de nieuwste trends voor elk seizoen!

Croix Chatelain

Croix Chatelain specialiseert zich al meer dan 50 jaar in potten en tuinartikelen, in het prille begin als agent, daarna als distributeur. Het is een familiebedrijf waar de 2e en 3e generatie samenwerken. We willen een gemeenschappelijk ecosysteem creëren dat klanten, fabrikanten, beïnvloeders en particulieren verbindt en waarin we een bron van inspiratie en innovatie zijn bij de ontwikkeling en commercialisering van producten die decoratie en functionaliteit voor de tuin en het interieur combineren.  

D

De Haan Instore Supplies

The difference in garden centres, dat is waar De Haan Instore Supplies voor staat. Wij maken de keuze om ons exclusief te richten op tuincentra. Hierdoor hebben wij onze kennis zorgvuldig, door de jaren heen, opgebouwd. We kennen de markt en de bijbehorende trends als geen ander. Op ons pand in de ingang naar het kantoor zit een muurschildering van Einstein. Deze staat symbool voor onze kernwaarden; creativiteit, groen en wetenschap. Einstein laat onze gasten en onszelf elk bezoek zien waarom we doen wat we doen.

Dijk Natural Collections

Wij ontwerpen natuurlijke decoratie materialen en home accessoires. Ook importeren we prachtige artikelen uit landen als Indonesië, Brazilië en Thailand!

E

Ecopots

Toen we meer dan tien jaar geleden Ecopots ontwierpen, had nog niemand van de ‘plasticsoep’ gehoord. Niemand dacht eraan om gerecyclede materialen te gebruiken voor hun bloempotten en plantenbakken. Maar dat deden we. We zagen de noodzaak en het potentieel om gerecyclede materialen te gebruiken voor onze producten en doen dat nog steeds. Maar dat is slechts het halve verhaal. Design en functionaliteit zijn voor ons even belangrijk. Combineer de drie en je hebt wat Ecopots echt uniek maakt.

Ecostyle

Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen. Met deze gedachte begon ECOstyle meer dan 55 jaar geleden. Als eerste in Nederland ontwikkelden en verkochten we ecologisch verantwoorde producten die een minimale impact op het milieu hebben. Miljarden kleine tuiniers werken heel hard om dat stukje natuur in vorm te krijgen. Ze ruimen het op, voeden het met bacteriën, schrikken indringers af of eten ze op. De natuur zit fantastisch in elkaar. Het is één groot op elkaar ingespeeld ecosysteem dat super ingenieus werkt. Wij zien dat en werken graag samen met jou om dit prachtige systeem in balans te houden.

Edelman

Professionaliteit is wat Edelman een uitstekende zakelijk partner maakt. We zijn er trots op dat we herkenbare ontwerpen ontwikkelen, onderscheidende merken op de markt brengen en een toonaangevende internationale rol spelen als het gaat om het leveren van decoratieve producten voor alle seizoenen. Het productassortiment wordt gekenmerkt door hoogwaardige producten van keramiek, glas en metaal. 

Elho

elho inspireert zoveel mogelijk mensen om zich dagelijks te omringen met groen. Dat doen we met behulp van mooie, duurzame design bloempotten, gemaakt van gerecycled plastic en slimme plantverzorgingsoplossingen. Ons familiebedrijf is opgericht in 1964 en sinds 2019 mogen we ons een trotse B Corp noemen. Daarnaast hebben we een TÜV-certificering in de A-klasse voor het gebruik van gerecyled plastic. Hiermee laten we zien dat elho marktleider is in de categorie bloempotten op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

F

Flamingo

De band tussen huisdieren en hun baasjes is uniek. Misschien is je huisdier wel een onmisbaar deel van je gezin, je beste vriend, of zelfs een uitdrukking van wie je bent. Bij Flamingo willen we de unieke band tussen élk huisdier en élk baasje in de verf zetten. Daarom hebben we als groothandel van dierenbenodigdheden alles in huis om jullie band te versterken en je leven met je beestje nog leuker te maken.

G

Gardena

GARDENA is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden – of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met vestigingen in meer dan 100 landen overal ter wereld. Emoties spelen een belangrijke rol bij het aanspreken van mensen die hun tuin beschouwen als een ‘levende ruimte dicht bij de natuur’ en een plek voor welzijn, recreatie en plezier.

H

Hesta International BV

Hesta International BV is toonaangevend in de verkoop van impulsartikelen voor de detailhandel. Met decennia lange ervaring in service merchandising voelen wij ons thuis op uw winkelvloer en zorgen wij voor de best verkopende m2 in uw zaak! Onze service merchandisers ontzorgen u volledig en zorgen voor de wisseling van de artikelen, naar gelang de seizoenen. Wij bieden naast gereedschapsartikelen een uitgebreid assortiment fashion accessoires. Denk hierbij aan een leuk wisselend impuls assortiment met eigentijdse, modieuze artikelen zoals lees- en zonnebrillen, petten, sjaals, slippers, tassen, sneakersokken, mutsen, handschoenen, wintersokken en telefoontasjes.

I

Instore Supplies Displays

Als oer-Nederlands bedrijf zijn wij in 2012 gestart met het ontwerpen en bouwen van permanente winkelpresentaties. Wij werken voor merkfabrikanten binnen de tuin, DIY, dier en foodbranche. Voor al uw vragen over permanente winkelpresentaties bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan onder meer permanente floor-, counter- of palletdisplays, Shop-in-Shop oplossingen en schapaankledingen in de breedste zin van het woord.

J

JANZEN

Het home- en bodyconcept van JANZEN biedt persoonlijke geluksmomenten voor iedereen. Deze ver­wennerij voor lichaam en geest gunnen wij jou ieder moment van de dag. Met ons uitgebreide assortiment aan huisparfums en lichaamsverzorgingsproducten kun jij jezelf óf anderen in de watten leggen. De combinatie van kennis, kwaliteit, vakmanschap, pure ingrediënten en noordelijke esthetiek zorgen voor ‘pure moments of happiness’.

K

Kinlys Group B.V.

Reeds meer dan 90 jaar is de firma KINLYS GROUP een toonaangevend bedrijf in de huisdiersector. Gedreven door de liefde voor huisdieren alsook door de inzet en de ervaring, is KINLYS GROUP niet alleen op de nationale, maar tevens op de internationale markt een begrip geworden. Onze kwaliteitsproducten worden met succes verkocht aan importeurs, groothandels, dierwinkels, tuincentra in reeds meer dan 71 landen.

L

LookINsight

LookINsight is een design en consultancy bureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van perfect passende winkelconcepten voor tuincentra. Door verkoopdata van tuincentra te gebruiken als benchmark weten we waar jou tuincentrum goed loopt, maar ook waar nog potentie zit. Dit gebruiken we om ervoor te zorgen dat jouw verkoop vierkante meters goed ingedeeld worden en gaan bijdragen aan een mooi eindresultaat. Voeg daar een frisse blik op het DNA van de onderneming aan toe en je krijgt een echt eigen look and feel en tof concept.Helpen wij jou ook om je tuincentrum beter te maken?!

M

Merklab

Merklab is het merkbureau voor retailers en leveranciers in de tuin, dier en homedeco branche. Wij helpen bij het bouwen van een sterk merk. Geen prachtige plaatjes, maar een krachtige merkstrategie die perfect past bij jou en je klanten. We helpen bij de stap van product gerichtdenken naar het creëren van beleving en betekenis. Laat jouw merk niet onopgemerkt bij je klanten, dat zou zonde zijn toch?

Muva

Muva is dé gespecialiseerde groothandel in dierenbenodigdheden in België. Wij verdelen een zorgvuldig samengesteld assortiment aan dierensnacks van topkwaliteit doorheen heel België. MUVA is reeds 28 jaar een gekende en betrouwbare partner van dierenspeciaalzaken en tuincentra met een afdeling dierenbenodigdheden.

N

Napoleon

Napoleon Grills zet zich met trots in voor uw totale comfort in huis. Gedreven door verbazingwekkend ontwerp en innovatieve technologie. Ons doel is om het dagelijks leven van onze klanten te verbeteren. 

Nobutec

Bij Nobutec is tuincentrumbouw een van onze specialiteiten en kunstvormen. Als u nieuwsgierig bent naar de wereld van tuincentrumbouw in Nederland en daarbuiten, dan bent u hier aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het realiseren van tuincentra in heel Nederland, zijn we klaar om deskundig advies te bieden en innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de hedendaagse eisen voor tuincentra.

P

Polet

Polet ontwikkelt al sinds 1865 gereedschappen voor de professionele markt en de hobbymarkt. Polet is een volledig Belgische onderneming. De kwaliteit van haar producten en dienstverlening overstijgt echter reeds lang de landsgrenzen. Polet-kwaliteit leidt overal tot een hogere efficiëntie. Dat weet zowel de vakman als de hobbyist naar waarde te schatten. 

S

Sanac

Als Sanac willen we het beste concept en servicepakket bieden waarmee onze klanten in hun Home&Garden / Seeds&Bulbs segment hun rendement per LM/M2 kunnen maximaliseren. Gebaseerd op onze drie pijlers en onze sterke expertise zijn we veel meer dan een leverancier van producten: we luisteren naar de klant en denken mee. We reiken de producten, diensten, innovatieve oplossingen en analyses aan die onze klant in staat stellen succes te boeken. Meerwaarde creëren voor onze klanten, daar draait het om! Sanac – In touch with nature

SBB Accountants & Adviseurs

Bij SBB geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom ondersteunen we ondernemers met slimme teams: een accountant die als een ondernemerscoach breed strategisch meedenkt, geflankeerd door vakspecialisten die in de diepte gaan. En we wapenen onze klanten met slimme digitale tools. Zo komt meer tijd vrij voor wat écht telt: advies om slimmer te ondernemen. Zelfstandige of kmo-bedrijfsleider? We ondernemen samen mét jou. Je bedrijf is veel meer dan je inkomen, het is je levenswerk. En daar wil je verder aan bouwen met een échte vertrouwenspartner. Als ondernemingscoach begrijpen we jouw uitdagingen en die van je sector. Met die kennis en onze brede dienstverlening tillen we je bedrijf samen naar nieuwe hoogtes. We werken niet voor, maar mét jou. We bieden je een brede kijk en toekomstgericht advies, met accountancy en fiscaliteit als basis. Zodat jij geïnformeerd knopen kan doorhakken en je business gericht aansturen. Van een investeringsbeslissing over fiscale kwesties tot vermogensoverdracht: we denken proactief mee in functie van de fase waarin je je bevindt. En we reiken met onze adviezen veel verder dan de wettelijke en administratieve verplichtingen in jouw sector.

Scents

Scents is de ultieme bestemming voor liefhebbers van verfijnde geuren en hoogwaardige merken. Als trotse distributeur van WoodWick, Yankee Candle, Millefiori en Chesapeake Bay, brengen wij de kunst van geurige verwennerij naar uw leven. Laat u betoveren door de warme knisperende lonten van WoodWick, de tijdloze elegantie van Yankee Candle, de Italiaanse finesse van Millefiori en de ontspannen charme van Chesapeake Bay.

Scents

Scents biedt zijn klanten de meest optimale geurbeleving, waarbij we uitsluitend werken met hoogstaande kwalitatieve geuren en geurtoestellen. We slagen er in toonaangevend te zijn en te blijven op het gebied van geurmarketing. Dit met een sterk oog voor maatschappelijke belangen. Dat uit zich ook in onze duurzame benadering, waarbij we zorgvuldig omgaan met grondstoffen en streven naar milieuvriendelijke oplossingen.

Schuiteman B.V.

Schuiteman verzorgt interieurbouw, montage, onderhoud en projectmanagement voor tuincentra. Wij ontzorgen de volledige bouwperiode en kijken niet enkel naar de technische mogelijkheden, maar juist ook naar de uitstraling, toegankelijkheid en flexibiliteit van de winkel. Wij zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een veelzijdig en succesvol montagebedrijf, dat werkt met een team van deskundige monteurs.

Soezie

Voor expertise in bakmixen, ben je bij Soezie aan het juiste adres. Het Belgische merk heeft meer dan 50 jaar know-how, en is trotse marktleider in Nederlandse en Franse tuincentra. Soezie is continu op zoek naar de perfecte match tussen traditie, kwaliteit en innovatie. Zo is het merk in 2021 door een mooie metamorfose gegaan om haar branding te vernieuwen. Het resultaat is een eens zo sterk merk dat alle thuisbakkers inspireert om te genieten van de gelukjes van zelfgebakken lekkers. Soezie, dat proeft naar geluk.

T

Ter Steege

Al sinds 1933 produceren en leveren wij de mooiste collectie bloempotten die er bestaat. We begonnen als marskramer, en zijn uitgegroeid tot toonaangevend leverancier in de wereldwijde groenbranche. Wij zijn specialist in keramiek en logistiek, en delen onze expertise graag met onze klanten. Niet voor niets staan wij bekend om onze gastvrijheid en servicegerichtheid. We willen u continu verrassen en streven naar optimale bereikbaarheid van onze producten en diensten. Onze aandacht gaat uit naar het zo goed mogelijk helpen van onze klanten, u bent ons bestaansrecht. We doen graag dat stapje extra in de vorm van maatwerkadvies en gastvrijheid. Onze klanten kunnen gebruik maken van allerlei extra services. Onze missie: Samen met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis met een plezierige leefomgeving.

Tilroy

Tilroy is specialist in online kassa- & E-Commerce software voor winkels uit de non-foodsector. Tilroy biedt retailers en systeem die de dagelijkse activiteiten optimaliseert. Wij voorzien in alle noodzakelijke functies voor het stroomlijnen van voorraadbeheer, E-commerce en kassahandelingen, afgestemd op jou behoeften. Tilroy vereenvoudigt retailprocessen en verbetert de klantbeleving online én in de winkel. Ons doel is jouw groei en succes te faciliteren en te ondersteunen. Wij bouwen sterke klantenrelaties, verhogen je efficiëntie en verbeteren de tevredenheid van jouw klanten.

Tonc

Spring eruit met je showroom, winkel of toonzaal en maak klanten hooked. Om vandaag het hart van consumenten te veroveren, is het belangrijk om op de juiste manier in te zetten op fygitale beleving, gemak, structuur en een coherent verhaal dat terugkomt in je verschillende mediakanalen. Een verhaal dat bovendien gemakkelijk kan worden doorverteld. Rimpelloze shopervaringen noemen wij dit. Of hoe je consumenten ‘hooked’ maakt aan je merk.

V

Van der Leeden

Al meer dan 100 jaar maken we met passie natuurlijke handgemaakte manden, meubels en decoratie van topkwaliteit met de grootste zorg voor het milieu en exporteren we naar markten over de hele wereld.

Viano

Rendapart is een bedrijf gevestigd in Aalst dat gespecialiseerd is in de productie en verpakking van organische en organo-minerale meststoffen. Het is een financieel sterk en bloeiend familiebedrijf met een jarenlange traditie dat continu nieuwe productietechnieken introduceert en aan productinnovatie doet. Het welbekende merk VIANO biedt een volledig spectrum aan van tuinproducten, meststoffen (enkelvoudige en samengestelde), grondverbeteraars, potgronden, bodembedekkers enz. Viano – Creating a green world

VLOT

Vlot B.V. is dé groothandel voor winkels, tuincentrum en doe-het-zelf-zaken. Bij Vlot B.V. heeft u keuze uit een ruim assortiment aan impulsproducten zoals aanstekers, sokken en speelgoed. Vlot B.V. staat ook voor u klaar als het gaat om complete ontzorging in plaatsing, het verzorging van een optimale presentatie en het bijvullen van impulsartikelen.

Voets Specialiteiten

Voets Specialiteiten, groothandel in delicatessen, streeft ernaar het beste platform voor import & distributie van onderscheidende lekkernijen en food concepten te worden. We bieden meerwaarde, zodat we voorop gaan en blijven lopen. Dit alles met het doel dat de volgende generatie Voets straks vol trots het bedrijf kan voortzetten en uitbouwen.

W

Witteveen+Bos

Als advies- en ingenieursbureau adviseren en helpen wij wereldwijd onze klanten bij het oplossen van de complexe uitdagingen van deze tijd. Vanuit een netwerk van 23 kantoren in tien landen werken onze ruim 1.400 ingenieurs en adviseurs aan een betere leefomgeving voor iedereen, nu en later. Samen met onze stakeholders dragen wij zo bij aan sociale, ecologische en economische vooruitgang, waarbij de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties een inspirerende leidraad zijn.