GET brengt inspiratie, kennis en expertise uit de tuinbranche bijeen

Henry Ford, de oprichter van het gelijknamige automerk wist het in zijn tijd al: samenwerken is de sleutel tot succes. En dat is dan ook precies het uitgangspunt van het splinternieuwe tuinbranche event: GET (Garden Experts Together).

Op 6 en 7 februari 2024 vindt de eerste editie van GET plaats. Het event voor en door experts in de tuinbranche. Als samenwerkingen zichzelf al zó vaak bewezen hebben, waarom doen wij er dan allemaal niet veel meer mee? Als tuinondernemer heb je zo veel facetten waarop je moet inspelen, dat je nooit overal specialist in kunt zijn. Tegelijkertijd is de tuinbranche zo rijk aan experts, dat de kennis zeker wel aanwezig is.

"Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success." - Henry Ford

Nr. 1 Tuincentrum van Vlaanderen

“Samenkomen is een begin” en dat begin willen we met GET (Garden Experts Together) faciliteren. Met 55 expert-deelnemers die allemaal hun beste retail concepten laten zien, met elkaar samenwerken en hun kennis delen om winkels beter te maken en consumenten te helpen en inspireren. Specialisten én ondernemers uit de tuinbranche komen samen in het Beste tuincentrum van Vlaanderen 2023-2024: Tuincentrum Claes. Een bron van kennisdeling, inspiratie, lekker eten, een knalfeest en voldoende ruimte om samen te zijn, dit alles in een waarheidsgetrouwe setting - dat is GET.